PILOT HOUSE SABA  
 
Voorzieningen in Pilot House

Het Pilot House ligt in het dorp Windwardside. Een korte wandeling via Park Lane brengt de reiziger naar het dorp Windwardside, het sociale hart van Saba.

Bijna alles wat Saba te bieden heeft, is in Windwardside: geweldige restaurants, duikwinkels, supermarkten, de Trailshop en het startpunt voor veel van de opwindende Saba-wandelingen, inclusief de klim naar Mt. Scenery, het hoogste punt in het Koninkrijk der Nederlanden. ( Ons advies, terwijl de berg Mt Scenery iets is om trots op te zijn en misschien zelfs een must om te doen, vergeet niet de Sandy Cruz-trail of één van de 20 andere wandelingen die Saba te bieden heeft.) Het goede nieuws is dat de nabijheid van Windwardside de noodzaak van een huurauto vanaf het Pilot House overbodig maakt. Wanneer je professioneel vervoer nodig hebt, zijn alle taxichauffeurs vriendelijk, eerlijk, zeer bekwaam en hebben lange tijd op Saba gewoond. We raden de eilandtour aan, een excursie van een halve dag die kan eindigen in het Queen's Garden Resort voor een onvergetelijke lunch.

Maar laten we je ontdekkingstocht op Saba niet bederven, laten we gewoon praten over wat het Pilotehouse te bieden heeft:

  • Caribische Oceaan uitzicht vanuit de slaapkamer en grote woonkamer
  • De grote slaapkamer heeft een plafondventilator, een queensize bed, een inloopkast, een ruime badkamer en een volledig afgeschermde buitendouche voor twee personen.
  • De gastenslaapkamer heeft een plafondventilator, queensize bed, grote kast en een eigen badkamer.
  • De achtertuin met schaduwrijke tuin en een tafel en stoelen voor koele drankjes voor de middag.
  • Een bijpassende patio aan de voorzijde met een van de mooiste Caribische uitzichten in Windwardside
  • De ruime grote woonkamer heeft een dvd-speler met een 32-inch flatscreen en een plafondventilator.
  • De volledige gastronomische keuken (dit is GEEN kitchenette!) Heeft WiFiDSL lokale telefoonservice en alle voorzieningen voor het klaarmaken van eten: standaard koelkast, D / W, M / W, koffiezetapparaat, blender, kookplaat en grote oven en magnetron.